• 1

Hoe krijg ik Bio op mijn Bord?

Hoe werkt het

De verstas wordt wekelijks samengesteld in samenwerking met de streekboeren en tuinders uit de regio Tilburg. HalloBio verzamelt de versproducten door na de oogst de bestellingen bij de telers op te halen, zodat deze direct bij je aan huis of op het werk bezorgd kunnen worden.

Biologisch vers op je bord

HalloBio bezorgt elke week op donderdag in de regio Tilburg, je kunt de streekproducten uiterlijk tot en met woensdag bestellen, om de eerstvolgende donderdag bio op je bord te hebben. Als je een bestelling plaats voor een adres buiten ons eigen bezorgingsgebied, ontvang je de bestelling pas op vrijdag via PostNL Bezorgservice.

Landelijke bezorging

Buiten ons bezorgingsgebied laten wij PostNL de streekproducten bij je bezorgen. Door speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft je bestelling geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het 24 uur op de juiste temperatuur blijft en in uitstekende conditie bij je aankomt. Bekijk hier de bezorgtarieven van PostNL.

Blijvend verrassend

Doordat wij werken met seizoensgebonden producten veranderen wij wekelijks enkele items in de verstas. Zo blijft de tas inhoud wisselend, verrassend en sluit de verstas naadloos aan op de vraag naar gevarieerd en verantwoord eten.

Lokale bezorgservice

In Tilburg en omstreken bezorgen wij de streekproducten zelf. Wij geloven in kwaliteit en willen daar zoveel mogelijk zelf garant voor staan. De kosten voor het bezorgen in ons lokale gebied zijn helemaal gratis. Bekijk de overzichtslijst van ons bezorggebied via plaatsnamen, postcodes of op de kaart.

Biologisch Vers op je Bord

Bestel nu online en geniet optimaal van vers, knapperig, fris, lekker, puur & gezond eten!

Bewust

Betrouwbaar

Betaalbaar


Dat scheelt je een hoop boodschappen doen!
Lekker makkelijk.


Bestel een Verstas