De meest gestelde vragen aan HalloBio

Mocht je vraag of onderwerp er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op.

 • Hoe kan ik de producten betalen? +

  Je kunt een betaling doen via de iDeal of Paypal module in het betalingssysteem wanneer je afrekent. Dit is Stap3 in de bestelprocedure bij betalingsdetails.
 • Wat zijn hoofd- en bijgroenten? +

  De hoofdgroenten zijn soorten en hoeveelheden om een hoofdmaaltijd mee te bereiden, bijvoorbeeld: andijvie, bloemkool, broccoli, paksoi, rode bieten en witlof. De bijgroenten zijn, zoals het woord al aangeeft, voor erbij, zoals bijvoorbeeld: champignons, komkommer, sla, tomaten, tuinkers en uien. Meer informatie over hoofd- en bijgroenten, portiegroottes, groente categorieën en aanbevolen dagelijkse hoeveelheden vind je hier.
 • Als er producten in de verstas zitten die ik persoonlijk niet lekker vindt, kan ik deze wisselen? +

  Wij bieden de mogelijkheid om tijdens de bestelprocedure een keuze te maken uit 1 andere hoofdgroente, één van de standaard hoofdgroenten zal dan komen te vervallen uit de verstas, zo ook met 1 bijgroente. De prijs zal zich aanpassen naargelang de keuze. Fruitsoorten zijn op dit moment nog niet om te wisselen. Meer aanvullende informatie over de inhoud van de verstas vind je hier.
 • Wanneer wordt de nieuwe inhoud van de verstas online geplaatst? +

  Elke maandagochtend voor 12.00 uur plaatsen wij de nieuwe tas inhoud met de verse ingrediënten op de HalloBio website.
 • Wanneer wordt de verstas bezorgd? +

  Dat ligt eraan op welke dag je precies een bestelling plaatst. Als je bv. in week 26 uiterlijk op woensdag een verstas bestelt, zal deze één dag later op donderdag bezorgd worden, maar bestel je in week 26 op donderdag, vrijdag of in het weekend, dan zal de bestelling pas op donderdag in week 27 geleverd worden, maar met de tas inhoud van week 26. Wordt de bestelling via PostNL bezorgd omdat je buiten ons eigen bezorgingsgebied valt, dan is de bezorgdag in deze uitleg niet op donderdag maar op vrijdag.
 • Waar kan ik laten bezorgen? +

  De streekproducten kunnen door heel Nederland bezorgd worden met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen.

  Lokale bezorgservice
  Binnen de regio Tilburg bezorgen wij de streekproducten zelf, deze service kunnen wij hierdoor gratis aanbieden. Bekijk hier ons bezorgingsgebied via plaatsnamen, postcodes of op de kaart.

  Landelijke bezorging
  Buiten ons bezorgingsgebied laten wij PostNL Bezorgservice de streekproducten in speciaal ontworpen koelverpakking bezorgen.
  • - De bezorgkosten voor deze diensten bedragen € 6.95, -
  • - Voor bestellingen zwaarder dan 10 kilo betaal je het pakkettarief van € 13.25, -
  • - Verzending via PostNL is gratis bij een bestelling van € 50, - of meer.

  Wij werken er hard aan om de bezorgservice ook buiten ons lokale gebied gratis aan te kunnen bieden.

 • Bezorging door PostNL Bezorgservice, wat zijn de tarieven? +

  Buiten ons bezorgingsgebied laten wij PostNL Bezorgservice de streekproducten in speciaal ontworpen koelverpakking bezorgen.
  • - De bezorgkosten voor deze diensten bedragen € 6.95, -
  • - Voor bestellingen zwaarder dan 10 kilo betaal je het pakkettarief van € 13.25, -
  • - Verzending via PostNL is gratis bij een bestelling van € 50, - of meer.

  Wij werken er hard aan om de bezorgservice ook buiten ons lokale gebied gratis aan te kunnen bieden.

 • Wat gebeurt er als ik niet thuis ben? +

  Bezorging door HalloBio
  Als de bestelling wordt aangeboden wanneer je niet thuis bent dan laat onze bezorger een kaartje achter met daarop de informatie wat er met deze bestelling gedaan is. De bestelling kan bijvoorbeeld bij je directe buren afgeleverd zijn.

  Bezorging door PostNL
  Het kan voorkomen dat je niet thuis bent als je pakket wordt bezorgd.
  • 1. Als een eerste bezorgpoging van een pakket mislukt is, laat de bezorger een bericht achter, hierop vind je een ‘niet-thuis-code’: met deze code kun je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je het pakket bij de tweede keer wilt laten bezorgen, bijvoorbeeld een afhaalpunt of pakketautomaat, of bij je thuis op een andere datum.
  • 2. Je hebt na de eerste bezorgpoging online geen bezorgoptie doorgegeven, dan vind je bij de tweede bezorgpoging een bericht in je brievenbus met het adres van een dichtbijgelegen postkantoor of pakketpunt waar het pakket voor je klaar ligt.

  Omdat we hier te maken hebben met versproducten raden wij je aan om alleen te bestellen als je er zeker van bent dat er iemand aanwezig is die het voor je in ontvangst kan nemen.

 • Kan ik de bestelling op een ander adres laten bezorgen? +

  Het is mogelijk om de bestelling op een ander adres te laten bezorgen, in de bestelprocedure kun je een ander bezorgadres invullen als het factuuradres. In stap3 van de bestelprocedure wordt een korte omschrijving gevraagd of het bijvoorbeeld om een verrassings-, werk- of familieadres gaat, zo weten wij dat als het om een "werkadres" zou gaan, wij de bezorgroute hierop aan moeten passen, zodat wij de bestelling voor 17.00u op je werkadres kunnen bezorgen. Of als je iemand wilt verrassen met een HalloBio Verstas, wij een leuk kaartje kunnen toevoegen met verrassing tekst.

  Hoe werkt het?
  Vul bij verzendgegevens (stap2 van de bestelprocedure) het bezorgadres in (bezorgnaam en adres). Ga naar stap3 (betalingsdetails), aan de linkerkant omschrijf je kort wat voor soort adres je hebt opgegeven, bijvoorbeeld verrassings-, werk- of familieadres. Vink aan de rechterkant ‘mijn factuuradres is gelijk aan het bezorgadres’ uit, vul daaronder je eigen naam en woonadres in. Ga verder naar stap4 om de bestelling te plaatsen.

 • Kan ik de bestelling op mijn werk laten bezorgen? +

  Het is mogelijk om de bestelling op je werk te laten bezorgen, in de bestelprocedure kun je een ander bezorgadres invullen als het factuuradres. In stap3 van de bestelprocedure wordt een korte omschrijving gevraagd, of het bijvoorbeeld om een verrassings-, werk- of familieadres gaat, vul hier “werkadres” in. Zo weten wij dat we de bezorgroute zo aan moeten passen dat de bestelling voor 17.00u op je werkadres wordt aangeboden.

  Hoe werkt het?
  Vul bij verzendgegevens (stap2 van de bestelprocedure) het bezorgadres in (bedrijfsnaam en werkadres). Ga naar stap3 (betalingsdetails) en vul in het tekstveld aan de linkerkant “werkadres” in. Vink aan de rechterkant ‘mijn factuuradres is gelijk aan het bezorgadres’ uit, vul daaronder je eigen naam en woonadres in. Ga verder naar stap4 om de bestelling te plaatsen.

 • Ik wil iemand verrassen met een HalloBio Verstas, kan ik het op haar of zijn adres laten bezorgen? +

  Het is mogelijk om een HalloBio Verstas voor iemand anders te bestellen en deze te laten bezorgen op zijn of haar adres. Je vult in de bestelprocedure een ander verzendadres in als het factuuradres. In stap3 van de bestelprocedure wordt een korte omschrijving gevraagd, of het bijvoorbeeld om een verrassings-, werk- of familieadres gaat, vul hier “verrassing” in. Zo weten wij dat we bv. een leuk kaartje kunnen toevoegen met verrassing tekst.

  Hoe werkt het?
  Vul bij verzendgegevens (stap2 van de bestelprocedure) het bezorgadres in (naam en woonadres van de persoon waarbij je de versproducten wilt laten bezorgen). Ga naar stap3 (betalingsdetails) en vul in het tekstveld aan de linkerkant “verrassing” in. Vink aan de rechterkant ‘mijn factuuradres is gelijk aan het bezorgadres’ uit, vul daaronder je eigen naam en woonadres in. Ga verder naar stap4 om de bestelling te plaatsen.

 • Ik ben geïnteresseerd om afhaalpunt te worden voor de HalloBio Verstas, kan dat? +

  Wij staan open voor een eventuele samenwerking, stuur ons een email bericht met gegevens in welke branche je werkzaam bent en de desbetreffende locatie bedoeld als afhaalpunt.
 • Als ondernemer zou ik de HalloBio Verstas aan willen bieden vanuit mijn winkel, praktijk of sportschool, kan dat? +

  Als je als voedingsadviseur, gezondheidswinkel of yogaschool de HalloBio Verstas aan eigen klanten wilt aanbieden, gaan wij graag een samenwerking aan. Neem hiervoor contact met ons op.
 • Ik heb een idee of suggestie, staat HalloBio hier voor open? +

  Wij staan zeker open voor mensen die zich steeds meer bewust worden van Moeder natuur, heb je een idee of suggestie ter verbetering voor de mens, boer of natuur. Neem gerust contact met ons op.
 • Ik heb een klacht, waar kan ik deze melden? +

  We streven naar een zo goed mogelijke service. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar wens zijn neem dan contact met ons op. Wij lossen klachten het liefst direct binnen onze mogelijkheden op.
 • 1